2ª Càpsula de Coneixement ACDI

Dimarts, 15 de març de 2022 . Sala Actes Hospital de Sant Pau

Benvolgut/da,

Ens plau anunciar-vos que el pròxim mes de març reprenem les activats formatives  l’Associació Catalana de Direccions Infermeres amb la segona Càpsula de coneixement amb el títol “Tancament de la Model. Una experiència de gestió del canvi”.

El cas del tancament de la Model ha estat escrit per ESADE i s’utilitza com a cas d’estudi en diverses escoles de negoci i per a formació en àrees diverses, com la gestió pública, la planificació estratègica i operativa, la comunicació, la gestió del canvi i l’impacte institucional.

La conferència estarà impartida per l’Adrià Comella i Carnicé, Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i MBA per ESADE. Ha sigut secretari general del Departament de Justícia i ha exercit com a consultor d’estratègia i com a directiu en empreses de sectors diversos. Des juny de 2018 fins al maig de 2021 ha estat director del Servei Català de la Salut i actualment és el Director gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La sessió serà el 15 de març de 2022 a les 16.30 h, a la Sala d’Actes de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (C/ Sant Quintí, 89 – 3a planta del bloc A).

Us esperem!

Margarita Esteve Ortega

Presidenta de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres

Programa

16:30 –  16:40.   Benvinguda i presentació 

                Marga Esteve Ortega

Presidenta de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI)

16:40 – 17:15.    Conferència  

Adrià Comella i Carnicé

Director Gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

17:15 – 18:00.    Debat obert i cloenda

Per inscripcions feu clic aquí

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat