Jornades, reunions i congressos

Des de l’abril del 2018, que organitzem el curs d’especialització: Gestió per a comandaments intermedis dels serveis infermers a l’Escola Universitària d’Infermeria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (centre adscrit a la UAB).

Un curs exitós i consolidat dirigit a graduades i diplomades en Infermeria que vulguin aprendre coneixements i habilitats de gestió assistencial. Amb aquesta formació teòrica-pràctica, les infermeres podran optimitzar els recursos materials i humans, garantint l’excel·lència en la qualitat de les cures des d’una base humanista.

Congrés ACDI

El Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya és una trobada anual orientada a les infermeres gestores -direccions, supervisores i adjuntes- on es comparteixen experiències i debaten i amplien coneixements de gestió.

Entra i consulta els congressos que hem organitzat fins ara i aviat us donarem la data del pròxim que celebrarem el 2023.

Jornades ACDI

Guarda’t el 17 de novembre perquè t’hem preparat una jornada ACDI-ANDE amb les millors professionals infermeres per parlar dels valors necessaris per desenvolupar una bona estratègia en gestió infermera, imprescindible en totes les organitzacions sanitàries. Aviat, penjarem el programa i com us podem inscriure.

Entra i consulta les jornades, fòrums de pensament i càpsules de coneixement que hem organitzat al llarg dels anys.

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat