I Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya

27 i 28 d´octubre de 2016. Barcelona

Us volem donar la benvinguda a la celebració del I Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya que tindrà lloc el proper 27 i 28 d’octubre a Barcelona.

Aquest esdeveniment pretén ser una trobada per compartir diferents experiències, debatre i ampliar coneixements en l’àmbit de la gestió.

El lema del congrés “Lideratge i valors” està basat en la importància dels valors directius i ètics en el lideratge infermer com a pilars fonamentals en el funcionament dels equips i de les organitzacions.

L’Associació de Direccions Infermeres de Catalunya (ACDI) va néixer amb l’objectiu de crear un fòrum de debat i ser un espai de referència orientat a les infermeres de l’àmbit de la gestió, direccions, supervisores, adjuntes i a totes les infermeres interessades en aquest àmbit.

Aquest congrés és el primer que organitza l’associació i és per això que ens fa una gran il·lusió i tenim moltes expectatives d’èxit.

Esperem comptar amb vosaltres.

Concepció Cabanes Duran
Presidenta del Congrés

Margarita Esteve Ortega
Presidenta de l’ACDI

Més informació

www.acdi.cat/congres2016/

sanicongress@acdi.cat

902 190 848

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat