L´ACDI dóna suport a la campanya Nursing Now

Font: ACDI // 09.04.2018

L´Organització Mundial de la Salut i el Consell Internacional d´Infermeres, líders de l´àmbit de la salut, llancen una campanya mundial anomenada Nursing Now amb l´objectiu de demanar als governs, els professionals sanitaris i els usuaris dels serveis que valorin a les infermeres i advoquin pel seu lideratge per prestar cures de la millor qualitat.

Les infermeres són l´eix dels sistemes sanitaris i tenen un paper crucial tant en la promoció de la salut com en la prevenció, el tractament i les cures. Representen gairebé la meitat del total de treballadors sanitaris a tot el món.
 
Nursing Now ha estat fundada per infermeres i altres experts de l´àmbit de la salut basant-se en els descobriments de l´informe 2016 Triple impacte elaborat pel Grup parlamentari de tots els partits del Regne Unit sobre salut global copresidit per Lord Nigel Crisp, també copresident de la Junta de Nursing Now.

Entre els objectius de la Campanya figuren que per al 2020:

1. Major inversió per millorar l´educació, el desenvolupament professional, les normes, la regulació i les condicions d´ocupació per a les infermeres.
2. Major i millor difusió de pràctiques efectives i innovadores en Infermeria.
3. Major participació de les infermeres i llevadores en les polítiques de salut global.
4. Més infermeres en llocs de lideratge i més oportunitats de desenvolupament en tots els nivells.
5. Més evidències per als responsables polítics i de presa les decisions, sobre on la infermeria poden tenir més impacte, què està impedint que les infermeres assoleixin el seu màxim potencial i com abordar aquests obstacles.

Associació Catalana de Directives d´Infermeria (ACDI) s´enorgulleix de donar suport i contribuir als objectius de la Campanya Nursing Now i fa una crida a totes les infermeres i la societat civil, a sumar-se i participar en la Campanya NursingNow a través de la web: http://www.nursingnow.org/

Els objectius de la campanya s´alineen estretament amb els esforços de ACDI per avançar en la salut i potenciar l´excel·lència en infermeria. El segle XXI significarà un major desenvolupament de la infermeria per potenciar la salut, per això resulta necessari elevar el perfil professional i les condicions de treball de les infermeres i infermers; aspectes que tenen relació directa amb la situació al nostre país.

Tenint en compte aquests objectius, que concorden amb les propostes d´infermeria en lideratge professional, innovació, influència política, formació i presa de decisions per contribuir a l´assoliment de la salut universal, la Junta Directiva de ACDI dóna suport decididament aquesta campanya.

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat