Participació de la Mercè Carreras, vocal de la Junta Directiva ACDI com a ponent a la jornada Lideratge creatiu

Font: UCF // 06.11.2018

La Mercè Carreras, membre de la Junta Directiva de l´ACDI participarà demà a la jornada de Lideratge creatiu, organitzada per l´UCF, al Parc Sanitari Pere Virgili, Edifici Montseny P-1. 

Agenda de la jornada
 

√ 12:45 -13:00. Recepció d’assistents
√ 13:00 – 13:40. ConferènciaEl principis del lideratge creatiua càrrec del Sr. Christer Windeløv-Lidzélius, CEO & Principal a KaosPilot.
√ 13:40 – 14:30. Taula rodona al voltant de: Necessitem un lideratge creatiu al sector salut i social?
– Moderador: Sr. Xavier Jané (Facilitador de Kaospilot i Executive Coach a Esade).
– Participants: Sra. Mercè Carreras (Directora de Cures Assistencials de l´Hospital de Barcelona i vocal de l´Associació Catalana de Direccions Infermeres), Dr. Marco Inzitari (Director assistencial del Parc Sanitari Pere Virgili i president de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia) i Dra. Pilar Saura (Gerent de Badalona Serveis Assistencials).
√ 14:30 -15:00. Espai obert de conversa amb lunch.

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat