Participació de la Mercè Carreras, vocal de la Junta Directiva ACDI com a ponent a la jornada Lideratge creatiu

Font: UCF // 06.11.2018

La Mercè Carreras, membre de la Junta Directiva de l´ACDI participarà demà a la jornada de Lideratge creatiu, organitzada per l´UCF, al Parc Sanitari Pere Virgili, Edifici Montseny P-1. 

Agenda de la jornada
 

√ 12:45 -13:00. Recepció d’assistents
√ 13:00 – 13:40. ConferènciaEl principis del lideratge creatiua càrrec del Sr. Christer Windeløv-Lidzélius, CEO & Principal a KaosPilot.
√ 13:40 – 14:30. Taula rodona al voltant de: Necessitem un lideratge creatiu al sector salut i social?
– Moderador: Sr. Xavier Jané (Facilitador de Kaospilot i Executive Coach a Esade).
– Participants: Sra. Mercè Carreras (Directora de Cures Assistencials de l´Hospital de Barcelona i vocal de l´Associació Catalana de Direccions Infermeres), Dr. Marco Inzitari (Director assistencial del Parc Sanitari Pere Virgili i president de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia) i Dra. Pilar Saura (Gerent de Badalona Serveis Assistencials).
√ 14:30 -15:00. Espai obert de conversa amb lunch.

Més informació

Galería

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat