Iniciem la segona edició del Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers

Font: ACDI // 16.11.2018

La novetat d’aquesta edició és que s’ha augmentat l’oferta de centres on poder realitzar les pràctiques clíniques. A més de l’Hospital Parc  Salut Mar, el Parc  Sanitari Sant Joan de Deu i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, aquest any comptarem, amb la col·laboració de l’Hospital de Barcelona i l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Avui s’obre el període d’inscripció i matrícula del II Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers, després de l’èxit obtingut en la seva primera edició, on un total de 29 alumnes de diferents punts de Catalunya i Andorra van adquirir i millorar els seus coneixements de gestió asistencial.

El programa formatiu es divideix en quatre unitats teòriques: I. Conceptes generals de la gestió i organització dels serveis infermers, II. Gestió de recursos, III. Gestió dels indicadors, IV. Perfil del comandament i unes pràctiques tutelades.

La formació, que començarà l’11 de gener i finalitzarà el 7 de març de 2019, està dirigit a graduats/des i diplomats/des en Infermeria interessades a entrar en el món de la gestió bàsica.

El seu objectiu és el d’adquirir i millorar els coneixements i habilitats de gestió que permetin l’optimització dels recursos materials i humans, garantint l’excel·lència en la qualitat de les cures i amb una base humanista.

Aquest projecte va ser un dels primers objectius que es va proposar la Junta Directiva de l’ACDI, presidida per la Sra. Marga Esteve. El seu naixement es deu a l’esforç, l’experiència i la il·lusió compartida amb l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) – Sant Pau.

Dates i horaris

Les classes teòriques es realitzaran a l’aula 1 – Sant Roc (EUI Sant Pau), de l’11 de gener al 22 de febrer de 2019 en el següent horari:

  • els divendres de 9:00 hores a 14:30 hores i de 15:30 hores a 17:30 hores
  • els dissabtes de 8:30 hores a 14:00 hores

Pel que fa a les pràctiques clíniques, com a novetat de l’edició d’enguany, el curs comptarà amb la participació de l’Hospital de Barcelona i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron com a centres col·laboradors de pràctiques. Aquests dos hospitals s’uneixen als actuals, que són  el Parc Salut Mar, el Parc Sanitari Sant Joan de Deu i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Les pràctiques es desenvoluparan amb professionals experts en el món de la gestió, del 25 de febrer al 7 de març de 2019, en horari de 8:00 hores a 17:00 hores.

El alumnes hauran d’escollir obligatoriament un centre diferent al seu per desenvolupar les pràctiques corresponents.  

Preinscripció i matrícula

Es pot fer la preinscripció i matrícula a través de l’EUI (http//:eui.santpau.cat) a partir d’avui, 19 de novembre de 2018 i fins el 9 de gener de 2019 , o presencialment de dilluns a divendres, de 10:00 hores a 13:00 hores, a la Secretaria de l’EUI-Sant Pau (excepte del 24/12/18 al 6/01/19).

Per a més informació podeu enviar un correu a cursdecomandaments@acdi.cat

Més informació

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat