Primera Càpsula de Coneixement

Font: acdi // 05.10.2021

Ens plau anunciar-vos que aquest mes d’octubre l’Associació Catalana de Direccions Infermeres posa en marxa la primera Càpsula de coneixement amb el títol “Com crear equips innovadors”.

Aquestes sessions sorgeix de la petició dels alumnes del curs d´especialització de “Gestió per als comandaments intermedis dels Serveis infermers” que s’organitza des de l’ACDI i conjuntament amb l’EUI-Sant Pau.  Aquesta formació està tenint molta acceptació, ja anem per la 7ª edició, però una vegada finalitzat el curs, els alumnes ens expressen que els agradaria seguir i poder ampliar els seus coneixements en alguns temes en concret.

Hem planificat una sèrie de vuit xerrades que ajudaran de manera ràpida a posar-nos al dia en diferents aspectes del sector.

Aquestes sessions seran presencials i obertes a tothom adaptant-se a les mesures de seguretat i protecció davant de la Covid-19.

La primera sessió serà el 27 d’octubre a les 16 h, a la Unitat Docent Sant Pau. Facultat de Medicina – Aula  1 (planta -1), C/ Sant Antoni Mª Claret, 167 de Barcelona.

Sentim una necessitat important de tornar-nos a ajuntar i compartir.

Us esperem!

Margarita Esteve Ortega

Presidenta de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres

Programa

Inscripció

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat