Sessió informativa: Situació actual de la normativa que afecta la prescripció infermera a Catalunya

Dilluns, 28 de novembre de 2016. Sala d’actes de La Unió. C/ València 333, baixos. Barcelona

Des de La Unió i l’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) us volem convidar a participar a aquesta sessió informativa i debat, amb l’objectiu d’informar-vos, com entitats que formem part de la Comissió de Crisi, de la situació actual de la normativa catalana que ha de regular la prescripció infermera a Catalunya, liderada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. 

Sessió dirigida a direccions i comandaments d’infermeria.

Inscripció gratuïta. Aforament limitat.

Per confirmar assistència cal enviar un correu electrònic a secretaria@acdi.cat indicant nom, cognoms, càrrec, centre de treball i correu electrònic. 

secretaria@acdi.cat

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat