Workshop: Dibuixem la projecció de futur de l’ACDI

Dimecres, 15 de novembre de 9:00 hores a 13:00 hores. Sala Pau Gil. Sant Pau Recinte Modernista

L’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) convida a les seves sòcies i socis a participar en un workshop innovador, creatiu i novedós que ens permetin dibuixar les línies estratègiques i de futur de la nostra Associació.

Amb l’ajuda de la consultora Domestic Data Streamers (DDS), s’establirà una dinàmica senzilla que permeti situar a totes les participants en un rol actiu de diàleg i debat.

Alguns dels temes que treballarem serà intentar definir el rol que vol tenir l’ACDI dins la comunitat sanitària i la societat, identificar com l’ACDI vol ser vista pels principals actors que l’envolten i definir quina és la visió de creixement.

Lloc: Sala Pau Gil. Sant Pau Recinte Modernista (C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona)

Dia: dimecres, 15 de novembre de 2017

Horari: 9:00 hores a 13:00 hores

Cost de l´activitat: gratuïta

Cal inscriure´s enviant un correu a l´adreça electrònica: secretaria@acdi.cat 

Més informació

658859511

Més informació

Galería

Necessites més informació?

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

El lliurament d’aquesta fitxa suposa el consentiment perquè la Secretaria Tècnica de la Reunió tracti automàticament les dades contingudes en ella, incorporant-los als seus fitxers automatitzats, dels quals la Secretaria es fa responsable en els termes exigits per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre). Té dret a accedir a la informació que sobre vosté continguin aquests fitxers, així com a corregir, cancel·lar o oposar-se a aquestes dades. Per a qualsevol consulta relacionada amb el tractament de les seves dades pot dirigir-se a sanicongress@acdi.cat